Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3702
Title: Удосконалення способу отримання рибного бульйону зі ставкової риби
Authors: Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Максименко, Микита Михайлович
Гулий, Аскольд Вікторович
Keywords: ультразвук
риба
бульйон
частота
теплова обробка
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Удосконалення способу отримання рибного бульйону зі ставкової риби / Г.М. Постнов, В.М. Червоний, М.М. Максименко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 177-186.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(28)
Abstract: Запропоновано вдосконалений спосіб отримання бульйону з частин ставкової риби. Наведено результати експериментальних досліджень схем розбирання тушок риби на анатомічні частини. Досліджено спосіб отримання рибного бульйону з кісткових анатомічних частин ставкової риби з використанням ультразвукових коливань, який дозволить скоротити терміни теплової обробки та отримати висококонцентрований рибний бульйон. Бульйон є напівфабрикатом високого ступеня готовності й може використовуватися для приготування кулінарних виробів із риби.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3702
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf389,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.