Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3703
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorХареба, Олена Василівна-
dc.contributor.authorПрасол, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorМирошник, Катерина Володимирівна-
dc.date.accessioned2019-02-13T20:08:19Z-
dc.date.available2019-02-13T20:08:19Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумування / В.М. Михайлов, О.В. Хареба, С.В. Прасол та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 187-196.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3703-
dc.description.abstractДосліджено якісні показники пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумування. Запропоновано принципову технологічну схему виробництва пасти з пряних овочів, що може бути використана як смакоароматична добавка й напівфабрикат у кулінарному виробництві. Доведено, що завдяки використанню НВЧ-нагрівання за умов вакуумування забезпечується високий ступінь збереження фізико-хімічних властивостей вихідної сировини.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(28)-
dc.subjectНВЧ-нагріванняru_RU
dc.subjectтепломасообмінна обробкаru_RU
dc.subjectякістьru_RU
dc.subjectвакуумуванняru_RU
dc.subjectрослинна сировинаru_RU
dc.titleДослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумуванняru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf385,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.