Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3704
Title: Визначення якісного складу ультрафільтраційного концентрату знежиреного молока
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Василь Володимирович
Кіріченко, Юрій Олександрович
Мельник, Ольга Євгенівна
Відміцький, Владислав Вадимович
Keywords: молоко
концентрат
якість
процес
ультрафільтрація
концентрація
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Визначення якісного складу ультрафільтраційного концентрату знежиреного молока / Г.В. Дейниченко, В.В. Гузенко, Ю.О. Кіріченко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 196-205.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(28)
Abstract: Розглянуто питання мембранної обробки знежиреного молока. Проаналізовано результати теоретичних досліджень щодо доцільності застосування ультрафільтрації в технології переробки знежиреного молока. Подано результати експериментальних досліджень показників якості знежиреного молока та продуктів його ультрафільтраційного концентрування залежно від технологічних параметрів процесу
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3704
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf399,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.