Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3705
Title: Розробка апаратурного оформлення виробництва концентратів знежиреної молочної сировини
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Василь Володимирович
Мазняк, Захар Олександрович
Перекрест, Володимир Вікторович
Бургар, Сергій Васильович
Keywords: молоко
процеси
сировина
мембрана
обладнання
лініі
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Розробка апаратурного оформлення виробництва концентратів знежиреної молочної сировини / Г.В. Дейниченко, В.В. Гузенко, З.О. Мазняк та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 116-124
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(28)
Abstract: Обґрунтовано новий підхід до питання технічного забезпечення процесів виробництва харчових продуктів тваринного походження шляхом удосконалення процесу концентрування знежиреної молочної сировини (сколотин, знежиреного молока, сироватки з-під кислого сиру). Розроблено нові технологічні лінії виробництва сухих концентратів вторинної молочної сировини з використанням процесу ультрафільтраційного концентрування. Описано склад технологічних ліній із виробництва сухих білкових концентратів і їх принцип роботи.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3705
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf401,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.