Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3707
Title: Використання шроту олійних культур у технології борошняних кондитерських виробів
Authors: Кравченко, Михайло Федорович
Ярошенко, Наталя Юріївна
Михайлик, Віталій Сергійович
Keywords: борошняні кондитерські вироби
шрот
нутрієнти
харчова цінність
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кравченко М.Ф. Використання шроту олійних культур у технології борошняних кондитерських виробів / М.Ф. Кравченко, Н.Ю. Ярошенко, В.С. Михайлик // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 107-115.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(28)
Abstract: Розглянуто напрями поліпшення харчової цінності борошняних кондитерських виробів. Наведено результати досліджень хімічного складу шроту олійних культур. Установлено оптимальне співвідношення композиційних сумішей шротів замість борошна в рецептурі пісочного тіста. Досліджено органолептичні показники шротів олійних культур.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3707
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf386,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.