Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3709
Title: Конкурентоспроможність екструдованих зернових продуктів на основі зерна злакових культур
Authors: Буняк, Олена Василівна
Валевська, Людмила Олександрівна
Соц, Сергій Михайлович
Keywords: зернові продукти
конкурентоспроможність
екструдування
розширення асортименту
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Буняк О.В. Конкурентоспроможність екструдованих зернових продуктів на основі зерна злакових культур / О.В. Буняк, Л.О. Валевська, С.М. Соц // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 90-97.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(28)
Abstract: Подано характеристику харчової цінності, якості та конкурентоспроможності екструдованих продуктів, що виробляються із зернової сировини. Проведено аналіз ринку екструдованих продуктів на основі зерна злакових культур. Визначено конкурентоспроможність нових видів екструдованих зернових продуктів, отриманих із зерна злакових культур із додаванням рослинних добавок.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3709
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf376,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.