Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3710
Title: Розробка рецептури сирного мафіну "Snowball"
Authors: Дзюба, Надія Анатоліївна
Keywords: математичне моделювання
сирний мафін
гідролізат колагену
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дзюба Н.А. Розробка рецептури сирного мафіну "Snowball" / Н.А. Дзюба // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 80-89.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(28)
Abstract: За допомогою методів математичного моделювання розроблено рецептуру сирного мафіну «Snowball», що містить гідролізат колагену. Оптимізацію рецептурного складу проводили за максимальним вмістом білка (цільова функція). Визначено, що співвідношення білка до вуглеводів становить 2:1. Розраховано конкурентоспроможність розробленого мафіну.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3710
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf487,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.