Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3712
Title: Покращення якості козиного зернистого сиру під впливом закваски, збагаченої препаратом "Бетавітон"
Authors: Рижкова, Таїсія Миколаївна
Дюкарева, Галина Іванівна
Keywords: препарат «Бетавітон»
сир
закваска
козине молоко
β-каротин
жирні кислоти
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рижкова Т.М. Покращення якості козиного зернистого сиру під впливом закваски, збагаченої препаратом "Бетавітон" / Т.М. Рижкова, Г.І. Дюкарева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 2 (28). – С. 67-80.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(28)
Abstract: Досліджено вплив препарату «Бетавітон» у технологіях закваски та зернистого сиру на козиному молоці. Доведено, що використання β-каротину «Бетавітон» покращує органолептичні показники закваски та козиного сиру завдяки зменшенню вмісту низькомолекулярних жирних кислот, відповідальних за прояв присмаку й запаху жиропоту кіз та зміну кольору. Це наближає товарознавчі показники сиру до вимог продукту, виготовленого з коров’ячого молока.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3712
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 28. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf447,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.