Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3745
Title: Адаптація методу кулонометрічного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Отрошко, Наталя Олександрівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Михайленко, Володимир Григорович
Keywords: аналіз харчових продуктів
активність
антиоксидантна ємність 
інтегральний аналіз
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Адаптація методу кулонометрічного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів / В.В. Євлаш, Н.О. Отрошко, О.Ф. Аксьонова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 1(13). – С.327-334.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(13)
Abstract: Розглянуто адаптацію методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності харчових продуктів. Показано необхідність пробопідготовки досліджуваної сировини залежно від природи та властивостей антиоксидантного комплексу.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3745
Appears in Collections:Вип. 13. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
54.pdf240,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.