Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3751
Title: Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізіко-технологічні характеристики альгінатних капсул
Authors: Пивоваров, Павло Петрович
Пивоваров, Євген Павлович
Кондратюк, Наталія Вячеславівна
Калашнікова, К.І.
Бабій, К.Є.
Keywords: альгінати
капсульні продукти
розчини
гель
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізіко-технологічні характеристики альгінатних капсул / П.П. Пивоваров, Н.В. Кондратюк, Є.П. Пивоваров та ін. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 1(13). – С.303-309.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(13)
Abstract: Розглянуто питання впливу якісного та кількісного складу технологічних харчових середовищ на структуру капсульних об’єктів, виготовлених на основі альгінатного гелю.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3751
Appears in Collections:Вип. 13. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
50.pdf251 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.