Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3756
Title: Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію
Authors: Крутовий, Жорж Андрійович
Манжос, Наталія Володимирівна
Запаренко, Г.В.
Keywords: інгредієнти
одноразове споживання
оптимізація
солі кальцію
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Крутовий Ж.А.Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію / Ж.А. Крутовий, Н.В. Манжос, Г.В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 1(13). – С.390-397.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(13)
Abstract: Розроблено математичну модель оптимізації вмісту інгредієнтів у одному з раціонів одноразового споживання, що призначений для других сніданків. Визначено оптимальні величини вмісту інгредієнтів у раціоні, що досліджується.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3756
Appears in Collections:Вип. 13. - 2011 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
64.pdf228,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.