Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/383
Название: Харчова хімія. Опорний конспект лекцій для студ. напряму підготовки 1401 "Сфера обслуговування" спец. 6.140100 "Готельно-ресторанна справа"
Авторы: Кузнецова, Тетяна Олегівна
Самойленко, Сергій Олексійович
Аксьонова, Олена Федорівна
Ключевые слова: харчова хімія
харчові речовини
закони хімії
неорганічні сполуки
розчини
основи електрохімі
дисперсні сиситеми
високомолекулярні сполуки (ВМС)
харчові кислоти
амінокіслоти
білкові речовини
вуглеводи
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Харчова хімія: опорний. конспект лекцій для студ. напряму підготовки 1401 "Сфера обслуговування" спец. 6.140100 "Готельно-ресторанна справа" / уклад.:Т.О. Кузнецова, С.О. Самойленко, О.Ф. Аксьонова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2011. – 56 с.
Краткий осмотр (реферат): Знання хімічного складу харчових продуктів є важливим у вирішенні питань раціонального харчування населення. На сьогоднішній день особлива увага приділяється виявленню у складі харчової продукції небезпечних компонентів для здоров'я споживача.У посібнику розглянуто теоретичні та експериментальні основи харчової хімії, визначені основні поняття хімії, основні закони хімії. Йдеться про хімічний склад харчових систем. Досліджується взаємозв'язок, структури і влстивостей харчових речовин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/383
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання (КХМГХ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ек.(ро-1268)к.л.харч.хімія.2011.pdf734,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

Инструменты администратора