Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/393
Название: Спосіб виробництва майонезу з використанням ультра фільтраційного концентрату сколотин
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Юдіна, Тетяна Іллівна
Крамаренко, Дмитро Павлович
Мазняк, Захар Олександрович
Золотухіна, Інна Василівна
Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
Гафуров, Олег Вікторович
Ключевые слова: Патент № 103547
Дата публикации: 25-дек-2015
Библиографическое описание: Патент України на корисну модель № 103547, МПК A23L 1/24 (2006.01). Спосіб виробництва майонезу з використанням ультра фільтраційного концентрату сколотин / Дейниченко Г.В., Юдіна Т.І., Крамаренко Д.П., Мазняк З.О., Золотухіна І.В., Дмитревський Д.В., Гафуров О.В. - № u 2015 05063. Заявл. 25.05.2015. Опубл. 25.12.2015, Бюл.№ 24.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату включає одержання емульгуючої основи диспергуванням у воді гірчичного порошку, ксампану, кухонної солі, цукру білого, охолодження суміші рецептурних компонентів і емульгування отриманої суміші рецептурною кількістю рослинної олії, додавання розчину оцтової кислоти та гомогенізацію отриманої емульсії. Диспергування проводять при температурі 55…60 °C і після охолодження емульгуючої основи до 15…20 °C. Як стабілізатор та білковий збагачувач додають ультрафільтраційний концентрат сколотин з вологістю 86…90 %. Емульсію гомогенізують при тиску 0,6…0,8 МПа.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/393
Располагается в коллекциях:Перелік патентів за 2015 рік

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
103547.pdf170,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.