Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3960
Title: Ресторанний бізнес: основні етапи становлення та розвитку
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Keywords: ресторанний бізнес
становлення
тенденції розвитку
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ткачова С.С. Ресторанний бізнес: основні етапи становлення та розвитку / С.С. Ткачова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип.2 (14). – С. 510-519.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип.2(14)
Abstract: Визначено та охарактеризовано основні етапи становлення та розвитку світового та національного ресторанного бізнесу. У межах кожного етапу систематизовано найбільш значущі події та напрацювання, визначено ролі ресторанного бізнесу в суспільстві.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3960
Appears in Collections:Вип. 14. - 2011 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек.73.pdf193,32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.