Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3963
Title: Удосконалення управління ресторанним господарством як складової туризму Харківського регіону
Authors: Селютін, Віктор Михайлович
Ноженко, Б.О.
Keywords: регіональний розвиток
ресторанне господарство
розвиток туризму
стратегічне управління
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Селютін В.М. Удосконалення управління ресторанним господарством як складової туризму Харківського регіону / В.М. Селютін, Б.О. Ноженко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип.2 (14). – С. 527-535.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип.2(14)
Abstract: Розглянуто проблему управління ресторанним господарством на регіональному рівні з урахуванням специфіки розвитку туризму в регіоні. Запропоновано модель стратегічного управління ресторанним господарством на основі концепції виділення стратегічних зон господарювання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3963
Appears in Collections:Вип. 14. - 2011 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек.75.pdf195,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.