Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3985
Title: Методология ціноутворення в роздрібній торгівлі продовольчими товарами
Authors: Жарко, Інна Василівна
Мазепа, Тетяна Сергіївна
Смокова, Людмила Миколаївна
Keywords: методологія
продовольчі товари
роздрібна торгівля
ціноутворення
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Жарко І.В. Методология ціноутворення в роздрібній торгівлі продовольчими товарами / І.В. Жарко, Т.С. Мазепа, Л.М. Смокова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2011. – Вип. 1(13). – С.194-202.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип.1(13)
Abstract: Досліджено основні підходи до ціноутворення в роздрібній торгівлі продовольчими товарами. Визначено, що ціноутворення на продовольчі това- ри в роздрібній торгівлі є складним процесом, що зазнає впливу багатьох чин- ників.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3985
Appears in Collections:Вип. 13. - 2011 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31.pdf183,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.