Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/398
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Ліана Миколаївна-
dc.contributor.authorАкімова, Наталія Сергіївна-
dc.contributor.authorТопоркова, Олена В'ячеславівна-
dc.contributor.authorНаумова, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorКирильєва, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorГерасимова, Надія Сергіївна-
dc.contributor.authorІльченко, Маргарита Олександрівна-
dc.date.accessioned2016-10-10T09:45:40Z-
dc.date.available2016-10-10T09:45:40Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБухгалтерський облік: навч. посіб. для студ. напр. підгот. 6.030510 "Товарознавство і торгівельне підприємництво" / Авт.кол.: Л.М. Янчева, Н.С. Акімова, О.В. Топоркова та ін. – Харків: ХДУХТ, 2015. –  448с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/398-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику розглянуто як теоретичні основи, так і методологію бухгалтерського обліку як об'єкта організації за умов сучасного розвитку економіки. Значна увага приділена розгляду питань з організації обліку, вивченню техніки організації роботи облікового апарату на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, глибокому розумінню методів бухгалтерської роботи та необхідності підвищення ролі бухгалтерського обліку у фінансово-господарській діяльності як інструменту забезпечення економічної ефективності, а також підходи щодо визначення шляхів його вдосконалення та розширення аналітичних можливостей для прийняття управлінських рішень, і призначений для фахівців нового покоління.ru_RU
dc.publisherХарків:ХДУХТru_RU
dc.subjectбухгалтерський балансru_RU
dc.subjectбухгалтерський облікru_RU
dc.subjectгосподарський облікru_RU
dc.titleБухгалтерський облік. Навч. посібникru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники (КБОАО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
посібник Товароведы 2015+++.pdf4,29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.