Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4168
Title: Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів
Authors: Пивоваров, Павло Петрович
Пивоваров, Євген Павлович
Ключко, В.О.
Keywords: гранульовані продукти
компоненти
система
співвіднесеність
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пивоваров П.П. Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів / П.П. Пивоваров, Є.П. Пивоваров, В.О. Ключко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 2(12). – С.3-11.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(12)
Abstract: Розглянуто механізм структурування системи «натрій альгінат –кальцій фосфат – кальцій-лактат – лимонна кислота», описано механізм структуроутворення та оптимальні співвідношення компонентів системи.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4168
Appears in Collections:Вип. 12. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf191,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.