Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4171
Title: Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Постольнік, Д.В.
Keywords: дикоросла та пряно-ароматична сировина
морква
екстрагування
харчові барвники
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини / О.І. Черевко, Л.В. Кіптела, О.Є. Загорулько та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип.2(12). – С. 129-134.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(12)
Abstract: Розглянуто питання інтенсифікації процесів отримання рідких ан- тоціанових барвників із дикорослої сировини. Досліджено процес екстрагу- вання барвних речовин з чорної моркви.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4171
Appears in Collections:Вип. 12. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf208,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.