Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4173
Title: Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м'якого на текстурні характеристики
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Обозна, Маргарита Василівна
Журавльов, Сергій Володимирович
Keywords: арахіс культурний (земляний горіх)
кукурузне борошно
органолептичні властивості
сирний продукт
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Перцевой Ф.В. Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м'якого на текстурні характеристики / Ф.В. Перцевой, М.В. Обозна, С.В. Журавльов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 2(12). – С.16-23.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(12)
Abstract: Досліджено вплив концентрату ядра арахісу та борошна кукурудзяного на зміну граничної напруги зсуву сирного продукту м’якого. Визначено органолептичні властивості продукту залежно від рецептурного складу.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4173
Appears in Collections:Вип. 12. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf224,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.