Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4175
Title: Наукове обгрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу
Authors: Мостова, Людмила Миколаївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Михайлов, Валерій Михайлович
Keywords: декстрини
гідроліз крохмалю
клейстерізація
десерти
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Наукове обгрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу / Л.М. Мостова, О.О. Гринченко, П.П. Пивоваров та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 2(12). – С.24-30.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(12)
Abstract: Досліджено вплив продуктів термокислотного гідролізу крохмалю на властивості крохмальних клейстерів і їх стабільність під час зберігання. Показано, що структурно-механічні властивості стабілізаційних систем «крохмальний клейстер – декстрини» можна регулювати в значних діапазонах зміною співвідношення їх складових. Обґрунтовано принципову технологічну схему одержання стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації (декстринів).
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4175
Appears in Collections:Вип. 12. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf262,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.