Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4184
Title: | Комбінований спосіб теплової обробки м'ясного хліба |
Authors: | Михайлов, Валерій Михайлович Бабкіна, Ірина Володимирівна Шевченко, Андрій Олександрович Козін, Сергій Миколайович Лаврук, Владислав Валерійович |
Keywords: | Патент № 133892 |
Issue Date: | 25-Apr-2019 |
Citation: | Патент України на корисну модель № 133892, МПК (2019.01) A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01) A23L 13/00. Комбінований спосіб теплової обробки м'ясного хліба / Михайлов В.М., Бабкіна І.В., Шевченко А.О., Козін С.М., Лаврук В.В.; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. - № u 2018 11466; заявл. 22.11.2018; опубл. 25.04.2019, Бюл.№ 8. |
Abstract: | Комбінований спосіб теплової обробки м'ясного хліба включає проведення нагрівання напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. Поєднують поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2, електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 60 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 45 хв. |
URI: | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4184 |
Appears in Collections: | Перелік патентів за 2019 рік |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
133892.pdf | 152,83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.