Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4192
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, Володимир Олексійович-
dc.contributor.authorШевченко, С.О.-
dc.date.accessioned2019-05-27T10:11:46Z-
dc.date.available2019-05-27T10:11:46Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПотапов В.О. Аналіз та перспектива підвищення енергоефективності проміжних тепло- та холодоносіїв з використанням вуглецевих нанотрубок / В.О. Потапов, С.О. Шевченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип.2(12). – С. 161-167.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4192-
dc.description.abstractНаведено огляд перспектив застосування наночастинок у тепло- і хо- лодоносіях. Розглянуто вплив наночастинок на теплофізичні властивості наносуспензії, наведено нові експериментальні дані про фізичні властивості суспензій з вуглецевими нанотрубками, що отримані з коксового пилу.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(12)-
dc.subjectохолодженняru_RU
dc.subjectхолодильні компресориru_RU
dc.subjectхолодильна технікаru_RU
dc.subjectхолодильні установкиru_RU
dc.titleАналіз та перспектива підвищення енергоефективності проміжних тепло- та холодоносіїв з використанням вуглецевих нанотрубокru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 12. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28.pdf227,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.