Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4193
Title: Розробка технології пудингів з м'яса птиці
Authors: Большакова, Вікторія Анатоліївна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Keywords: м'ясо птиці
функціональні м'ясні продукти
пудинг 
технології
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Большакова В.А. Розробка технології пудингів з м'яса птиці / В.А. Большакова, Л.А. Скуріхіна, Н.В. Камсуліна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 2(12). – С.79-86.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(12)
Abstract: Розглянуто перспективи створення функціональних м’ясних продуктів, визначено доцільність залучення до їх складу полісахаридів рослинного походження та м’яса птиці як цінного джерела білка. Розроблено рецептури та технологію виробництва пудингів з м’яса птиці з використанням структуроутворювачів полісахаридного походження. Проведено комплекс експериментальних робіт щодо визначення показників якості нової продукції. Розроблено проект нормативної документації.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4193
Appears in Collections:Вип. 12. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf176,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.