Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4201
Title: Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем
Authors: Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Погожих, Микола Іванович
Янчева, Марина Олександрівна
Абсалямов, Юрій Галімович
Keywords: крохмаль
гетерогенна структура
теоретичні аспекти
стабілізація
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем / О.О. Гринченко, П.П. Пивоваров, М.І. Погожих та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 2(12). – С.100-107.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.2(12)
Abstract: Розкрито теоретичну концепцію збільшення термінів технологічної стабільності кулінарної продукції за рахунок використання напівфабрикатів композицій на основі крохмалю і високомолекулярних з’єднань.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4201
Appears in Collections:Вип. 12. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf248,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.