Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4221
Title: Адгезійні властивості сухих конфітюрів
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Маяк, Віталій Іванович
Смілик, М.М.
Постольнік, Д.В.
Сардоров, А.М.
Keywords: реологічні властивості
цукати
якість харчових продуктів
конфітюр
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Адгезійні властивості сухих конфітюрів / О.І. Черевко, В.І. Маяк, М.М. Смілик та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 2(12). – С.401-406.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(12)
Abstract: Досліджено адгезійні властивості сухих конфітюрів. Був запропонований новий метод описання липкості харчових продуктів із зазначеними властивостями.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4221
Appears in Collections:Вип. 12. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
67.pdf286,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.