Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorМаяк, Віталій Іванович-
dc.contributor.authorСмілик, М.М.-
dc.contributor.authorПостольнік, Д.В.-
dc.contributor.authorСардоров, А.М.-
dc.date.accessioned2019-06-10T12:36:08Z-
dc.date.available2019-06-10T12:36:08Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationАдгезійні властивості сухих конфітюрів / О.І. Черевко, В.І. Маяк, М.М. Смілик та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 2(12). – С.401-406.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4221-
dc.description.abstractДосліджено адгезійні властивості сухих конфітюрів. Був запропонований новий метод описання липкості харчових продуктів із зазначеними властивостями.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(12)-
dc.subjectреологічні властивостіru_RU
dc.subjectцукатиru_RU
dc.subjectякість харчових продуктівru_RU
dc.subjectконфітюрru_RU
dc.titleАдгезійні властивості сухих конфітюрівru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 12. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
67.pdf286,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.