Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4221
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Маяк, Віталій Іванович | - |
dc.contributor.author | Смілик, М.М. | - |
dc.contributor.author | Постольнік, Д.В. | - |
dc.contributor.author | Сардоров, А.М. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-10T12:36:08Z | - |
dc.date.available | 2019-06-10T12:36:08Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Адгезійні властивості сухих конфітюрів / О.І. Черевко, В.І. Маяк, М.М. Смілик та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 2(12). – С.401-406. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4221 | - |
dc.description.abstract | Досліджено адгезійні властивості сухих конфітюрів. Був запропонований новий метод описання липкості харчових продуктів із зазначеними властивостями. | ru_RU |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(12) | - |
dc.subject | реологічні властивості | ru_RU |
dc.subject | цукати | ru_RU |
dc.subject | якість харчових продуктів | ru_RU |
dc.subject | конфітюр | ru_RU |
dc.title | Адгезійні властивості сухих конфітюрів | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Вип. 12. - 2010 (тех.) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.