Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4240
Title: Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарства
Authors: Сибірякова, Ірина Григорівна
Кочарова, Тетяна Ростиславівна
Keywords: економіка ресторанного господарства
ресторанний бізнес
ресурси
управління
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сибірякова І.Г. Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарства / І.Г. Сибірякова, Т.Р. Кочарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 2(12). – С.502-509.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(12)
Abstract: Проведено огляд існуючих систем управління ресурсами підприємства, інтегрованих у галузі харчування і ресторанного господарства.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4240
Appears in Collections:Вип. 12. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
84.pdf178,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.