Вип. 29. - 2019 (тех.) Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 23
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Дослідження температури зерна проса під час зберігання в металевих силосахОвсянникова, Людмила Костянтинівна; Соколовська, Олена Григоріївна; Валевська, Людмила Олександрівна; Горішна, Інна Сергіївна; Юрковська, Вікторія Володимирівна
2019Degradation kinetics of L-ascorbic acid in food matrix of jelly during storageГубський, Сергій Михайлович; Добровольська, Олена Владиславівна; Аксьонова, Олена Федорівна; Железняк, Зінаїда Валеріївна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Gubsky, Sergey; Dobrovolska, Olena; Aksonova, Olena; Zheleznyak, Zinaida; Evlash, Viktoriya
2019Задача мінімізації сумарної площі попарних перетинів за лінійного розташування геометричних об’єктівТормосов, Юрій Михайлович; Стоян, Євген Юрійович; Якушенко, Євген Миколайович
2019Субхронічне дослідження екстрактів на основі хітозану для кісточкових плодівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Новікова, Віра Валеріївна
2019Мікотоксини в рослинній сировиніДубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Летута, Тетяна Миколаївна; Непочатих, Тетяна Анатоліївна; Щербакова, Інна Сергіївна
2019Якість свинини, що переробляє ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат»Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ришканич, Роман Олександрович; Ромазан, Олександр Вікторович
2019Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Степанькова, Галина Вячеславівна
2019Теоретико-емпірична оцінка змін структурноенергетичного стану фізично зміненої води та їх біологічних наслідківУкраїнець, Анатолій Іванович; Большак, Юрій Васильович; Маринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович; Позняковський, Сергій Володимирович
2019Вплив шроту зародків вівса на структурномеханічні властивості житньо-пшеничного тіста і якість хлібаСамохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Лапицька, Надія Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Бондаренко, Марина Миколаївна
2019Використання трикомпонентних плодовоягідних напівфабрикатів у технології мармеладних виробівЗагорулько, Андрій Миколайович; Шматченко, Наталя Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Касабова, Катерина Рубенівна
2019Модель внешнего массообмена в системе квазиплоских частицТолчинский, Юрий Абрамович; Литвиненко, Евгения Игоревна; Соловей, Валентин Николаевич; Бабкина, Ирина Владимировна
2019Дослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної діїМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна
2019Моделювання втрат енергії в інфрачервоних апаратах харчової промисловостіТормосов, Юрій Михайлович; Саєнко, Сергій Юрійович
2019Інтенсифікація процесу екстрагування пектину з відходів цукрового виробництваДейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Омельченко, Олександр Володимирович; Мельник, Ольга Євгенівна; Малич, Володимир Володимирович
2019Технологія нанесення гідрофобного покриття на масообмінні модулі сушарок для сушіння рослинної сировиниПотапов, Володимир Олексійович; Якушенко, Євген Миколайович; Стоян, Євген Юрійович
2019Аналітична характеристика безвідходної переробки плодово-ягідної сировиниДейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович; Перекрест, Володимир Вікторович; Рівний, Кирило Миколайович
2019Еекспериментальне та імітаційне дослідження теплообміну під час уварювання овочевого сокуЧеревко, Олександр Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Костенко, Станіслав Миколайович; Сардаров, Азіз Мурадович
2019Характеристика ароматичних дескрипторів продуктів ректиф ікації молочної сироваткиСиненко, Тетяна Павлівна; Дубова, Галина Євгенівна
2019Promis ing areas of us e of soybean peptide in the production of yogurtЦю, Сяодзинь; Назаренко, Юлія Валентинівна; Лі, Бо; Qu, Xiaoqing; Nazarenko, Yulia; Li, Bo
2019Удосконалення технології вівсяного печива шляхом уведення до рецептури харчової добавки «Магнетофуд» на основі дво- та тривалентного залізаЦихановська, Ірина Василівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 23