Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4297
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФилипенко, Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorРачкован, Ольга Дмитрівна-
dc.contributor.authorПетленко, Ксенія Юріївна-
dc.date.accessioned2019-07-08T14:44:59Z-
dc.date.available2019-07-08T14:44:59Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationФилипенко О.М. Споживча лояльність: вимірювання та управління / О.М. Филипенко, О.Д. Рачкован, К.Ю. Петленко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. М.В. Чорна. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 1 (29). – С. 76-86.ru_RU
dc.identifier.issn2519-2914-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4297-
dc.description.abstractУзагальнено накопичений досвід у вивченні сутності економічної категорії «споживча лояльність підприємства». Визначено сутність і основні характеристики споживчої лояльності підприємств торгівлі. Обґрунтовано систему детермінантів споживчої лояльності торгового підприємства. На основі узагальнення існуючого методологічного досвіду і з урахуванням специфіки торговельних підприємств удосконалено теоретичні аспекти та методичний інструментарій оцінювання споживчої лояльності підприємства. Обґрунтовано методичний підхід до оцінки споживчої лояльності на прикладі підприємства роздрібної торгівлі, що базується на моделі розвитку лояльності та моделі реалізації очікувань. Розроблено систему показників оцінки споживчої лояльності підприємства торгівлі.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesЕкономічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(29)-
dc.subjectлояльністьru_RU
dc.subjectоцінкаru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectспоживачіru_RU
dc.subjectпідприємства торгівліru_RU
dc.titleСпоживча лояльність: вимірювання та управлінняru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 29. - 2019 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf725,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.