Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4307
Title: Формування системи адаптивного інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства
Authors: Давидова, Оксана Юріївна
Keywords: адаптація
адаптивне інноваційне управління
розвиток
підприємство
готельно-ресторанне господарство
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Давидова О.Ю. Формування системи адаптивного інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства / О.Ю. Давидова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. М.В. Чорна. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 1 (29). – С. 195-207.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(29)
Abstract: Проведено аналіз економічної сутності поняття «адаптивне управління». Виділено основні напрями адаптації з позицій системного, ситуаційного й процесного підходів та охарактеризовано основні її елементи. Сформовано систему адаптивного інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства. Доведено, що адаптивне інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства дозволить реалізувати внутрішні резерви, діяти ефективніше, виходити на світові ринки та забезпечувати підприємству сильні конкурентні позиції.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4307
ISSN: 2519-2914
Appears in Collections:Вип. 29. - 2019 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf907,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.