Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4308
Title: Цільові орієнтири розвитку ресторанного господарства м. Харкова
Authors: Горбань, Віктор Григорович
Анісімов, Геннадій Георгійович
Keywords: мережа закладів харчування
потужність закладу
забезпеченість населення місцями
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Горбань В.Г. Цільові орієнтири розвитку ресторанного господарства м. Харкова / В.Г. Горбань, Г.Г. Анісімов // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. М.В. Чорна. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 1 (29). – С. 207-219.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(29)
Abstract: Проаналізовано мережу підприємств ресторанного господарства м. Харкова за 2018 р. Розглянуто динаміку показників, таких як кількість підприємств, кількість створених робочих місць, сучасний стан розвитку загальнодоступних закладів ресторанного господарства (ЗРГ) у м. Харкові. Проаналізовано цільові орієнтири розвитку організації мережі закладів ресторанного господарства на прикладі загальнодоступних закладів харчування РГ.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4308
ISSN: 2519-2914
Appears in Collections:Вип. 29. - 2019 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf558,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.