Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4309
Title: Основні принципи розробки та впровадження F&B-концепції кухні тематичного ресторану
Authors: Ботштейн, Белла Борисівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Keywords: концепція
ресторан
меню
моніторинг
конструювання меню
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ботштейн Б.Б. Основні принципи розробки та впровадження F&B-концепції кухні тематичного ресторану / Б.Б. Ботштейн, Н.В. Чорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 1 (29). – С. 7-18.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(29)
Abstract: Сучасний розвиток ресторанної індустрії спрямовано не тільки на забезпечення харчуванням споживача, але й на адаптацію та впровадження нових напрямів харчування, зокрема автентичної (первозданої національної) кухні, у закладах ресторанного господарства. Розроблено основні принципи F&B-концепції кухні тематичного ресторану та технології їх упровадження. На підставі моніторингу меню діючих ресторанів визначено основні принципи розробки меню етнічного спрямування, інструменти його оптимізації й алгоритм конструювання. Зазначено відмінності в меню закладів різних форматів, висвітлено суть і особливості створення «меню, що само продає».
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4309
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 29. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf434,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.