Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4311
Title: Технологія м’ясних січених виробів із використанням м’яса страуса
Authors: Запаренко, Ганна Володимирівна
Дьяков, Олександр Георгійович
Савицька, Анастасія Сергіївна
Борисова, Аліна Олексіївна
Keywords: м’ясо страуса
яловичина
білки
холестерин
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Технологія м’ясних січених виробів із використанням м’яса страуса / Г.В. Запаренко, О.Г. Дьяков, А.С. Савицька та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 1 (29). – С. 32-43.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(29)
Abstract: Обґрунтовано рецептуру січених біфштексів із використанням м’яса страуса. Досліджено здатність м’яса страуса зв’язувати вологу та утримувати її під час термічної обробки. Проаналізовано якість біфштексів січених, виготовлених із м’яса страуса, за органолептичними показниками, харчовою та енергетичною цінністю, вмістом холестерину.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4311
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 29. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf458,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.