Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4314
Title: Характеристика ароматичних дескрипторів продуктів ректиф ікації молочної сироватки
Authors: Синенко, Тетяна Павлівна
Дубова, Галина Євгенівна
Keywords: молочна сироватка
ферменти
запах
аромат
ароматичні дескриптори
ректифікація
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Синенко Т.П. Характеристика ароматичних дескрипторів продуктів ректиф ікації молочної сироватки / Т.П. Синенко, Г.Є. Дубова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 1 (29). – С. 63-74.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(29)
Abstract: Питання покращення специфічного аромату молочної сироватки пов’язане з її подальшим використанням та промисловою переробкою. Розглянуто властивості складових компонентів молочної сироватки за здатністю утворювати і змінювати ароматичні дескриптори. Серед складових частин молочної сироватки, які впливають на зміну аромату, відзначено білки. Установлено, що під дією ферментів ароматичні властивості сироватки змінюються внаслідок утворення та накопичення нелетких і важколетких компонентів. Результати дослідження ароматичних дескрипторів дозволять знайти нові підходи до процесу ароматизації молочної сироватки двостадійним способом (ферментативний гідроліз, цукрово-амінні реакції).
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4314
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 29. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf408,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.