Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4316
Title: Аналітична характеристика безвідходної переробки плодово-ягідної сировини
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Василь Володимирович
Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
Перекрест, Володимир Вікторович
Рівний, Кирило Миколайович
Keywords: плоди
ягоди
сировина
технологія
переробка
процес
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Аналітична характеристика безвідходної переробки плодово-ягідної сировини / Г.В. Дейниченко, В.В. Гузенко, Д.В. Дмитревський та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 1 (29). – С. 85-95.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(29)
Abstract: Надано аналіз існуючих технологій переробки плодово-овочевої сировини. Розглянуто питання щодо впровадження оптимальних безвідходних технологій у сферу переробки плодово-овочевої сировини. Надано характеристику різних схем безвідходної переробки плодово-овочевої сировини. Запропоновано способи вдосконалення процесів та обладнання з метою розробки енергозбережної технології переробки плодово-овочевої сировини. Визначено переваги запропонованих способів безвідходної переробки плодово-овочевої сировини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4316
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 29. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf387,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.