Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4318
Title: Інтенсифікація процесу екстрагування пектину з відходів цукрового виробництва
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Василь Володимирович
Омельченко, Олександр Володимирович
Мельник, Ольга Євгенівна
Малич, Володимир Володимирович
Keywords: буряк
процес
кислота
екстрагування
пектин
елемент
перемішування
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Інтенсифікація процесу екстрагування пектину з відходів цукрового виробництва / Г.В. Дейниченко, В.В. Гузенко, О.В. Омельченко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 1 (29). – С. 103-114.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(29)
Abstract: Розглянуто питання використання процесу кислотного екстрагування під час вилучення пектину з відходів цукрового виробництва. Надано аналіз результатів теоретичних та експериментальних досліджень технологічних параметрів кислотного екстрагування пектинових речовин із використанням розробленого перемішувального елемента. За отриманими результатами зроблено висновки щодо доцільності використання нового методу інтенсифікації екстрагування пектину.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4318
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 29. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf717,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.