Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4320
Title: Дослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної дії
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабанов, Ігор Геннадійович
Бабанова, Олена Ігорівна
Keywords: перетворення вершків
масловиготівник
робоча ємність
моделювання процесу
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної дії / В.М. Михайлов, А.О. Шевченко, І.Г. Бабанов та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 1 (29). – С. 124-134.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(29)
Abstract: Досліджено процес виробництва вершкового масла для поліпшення його якості й забезпечення рівномірного розподілення вершків під час оброблення по всьому об’єму робочої ємності масловиготівника та отримання ефективного контакту робочих органів по всій по верхні оброблюваного продукту. На основі результатів дослідження створено фізичну модель у масштабі 1:5 та проведено моделювання процесу оброблення вершків. Аналітично обґрунтовано процес збивання вершків жирністю 35% та на основі комп’ютерного моделювання вдосконалено конструкцію масловиготівника періодичної дії.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4320
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 29. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf503,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.