Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4322
Title: Використання трикомпонентних плодовоягідних напівфабрикатів у технології мармеладних виробів
Authors: Загорулько, Андрій Миколайович
Шматченко, Наталя Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Keywords: плодово-ягідний напівфабрикат
купажування
мармелад
структурно-механічні властивості
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Використання трикомпонентних плодовоягідних напівфабрикатів у технології мармеладних виробів / А.М. Загорулько, Н.В. Шматченко, О.Є. Загорулько та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 1 (29). – С. 148-157.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(29)
Abstract: Сьогодні в населення України спостерігається підвищення попиту на продукти для здорового харчування, виготовлені з натуральних інгредієнтів. Тому актуальним завданням є вдосконалення існуючих технологій, зокрема мармеладно-пастильних виробів, шляхом внесення до їх рецептурного складу композицій купажованих плодово-ягідних напівфабрикатів. У ході дослідження встановлено забезпечення максимального показника міцності в мармеладі з додаванням композиції з вмістом 65% яблук, 25% суниць та 10% глоду. Внесення природних композицій не потребує додаткового застосування синтетичних барвників, есенцій та драглеутворювачів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4322
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 29. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf378,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.