Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4323
Title: Вплив шроту зародків вівса на структурномеханічні властивості житньо-пшеничного тіста і якість хліба
Authors: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Лапицька, Надія Василівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Бондаренко, Марина Миколаївна
Keywords: шрот зародків вівса
структурно-механічні показники
в’язкість
пружність
еластичність
якість
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вплив шроту зародків вівса на структурномеханічні властивості житньо-пшеничного тіста і якість хліба / О.В. Самохвалова, С.Г. Олійник, Н.В. Лапицька та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 1 (29). – С. 158-171.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(29)
Abstract: На модельних системах досліджено вплив 10–20% шроту зародків вівса від маси борошна на структурно-механічні властивості житньопшеничного тіста. Показано, що внесення шроту зародків вівса приводить до збільшення в’язкості, пружності, еластичності й пластичності житньопшеничного тіста, що сприяє кращій формо- та газоутримувальній здатності тіста, дозволяє отримати вироби з високими фізико-хімічними показниками якості.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4323
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 29. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf549,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.