Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4326
Title: Якість свинини, що переробляє ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат»
Authors: Страшинський, Ігор Мирославович
Фурсік, Оксана Петрівна
Ришканич, Роман Олександрович
Ромазан, Олександр Вікторович
Keywords: функціонально-технологічні властивості
свинина
автоліз
рН
якість
передзабійне витримування
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Якість свинини, що переробляє ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат» / І.М. Страшинський, О.П. Фурсік, Р.О. Ришканич та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 1 (29). – С. 199-214.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(29)
Abstract: Наведено результати моніторингу якісних показників свинини, яку переробляє ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат», і дослідження впливу передзабійних та технологічних чинників на якість м’ясної сировини, отриманої при забої свиней від різних господарств. Доведено, що за умов шестигодинного витримування на базі передзабійного утримання худоби та скорочення часу транспортування свиней від господарства до м’ясокомбінату, унаслідок мінімізації стресового впливу, забезпечуються найвищі функціонально-технологічні властивості отриманої сировини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4326
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 29. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf514,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.