Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4327
Title: Мікотоксини в рослинній сировині
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Ленерт, Світлана Олександрівна
Летута, Тетяна Миколаївна
Непочатих, Тетяна Анатоліївна
Щербакова, Інна Сергіївна
Keywords: плісеневі грибки
мікотоксини
рослинна сировина
харчові продукти
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мікотоксини в рослинній сировині / А.А. Дубініна, С.О. Ленерт, Т.М. Летута та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2019. – Вип. 1 (29). – С. 215-228.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(29)
Abstract: Охарактеризовано найбільш розповсюджені забруднювачі продуктів харчування, а саме плісеневі грибки родів Aspergillus, Fusarium і Penicillium. Вивчено умови росту грибків та їх токсикогенність, шляхи забруднення харчових продуктів токсикогенними штамами мікроміцетів і мікотоксинами. Розглянуто класифікацію мікотоксинів і наведено характеристику найбільш небезпечних їх видів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4327
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 29. - 2019 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf360,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.