Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4355
Title: | Устаткування в галузі. Навчальні та контролюючі тести спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізація «Харчові технології та технологічний менеджмент в ресторанному бізнесі» (ступінь вищої освіти – бакалавр) |
Authors: | Дейниченко, Григорій Вікторович Дмитревський, Дмитро В'ячеславович Горєлков, Дмитро Вікторович Гузенко, Василь Володимирович |
Keywords: | практичні методи навчання устаткування підприємства ресторанного господарства тести технічне оснащення |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Устаткування в галузі: навчальні та контролюючі тести спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізація «Харчові технології та технологічний менеджмент в ресторанному бізнесі» (ступінь вищої освіти – бакалавр) / уклад.: Г.В. Дейниченко, Д.В. Дмитревський, Д.В. Горєлков, В.В. Гузенко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2019. – 33 с. |
Abstract: | За допомогою тестів визначається рівень теоретичної та практичної підготовки студентів з навчальної дисципліни. Застосування тестів для визначення рівня засвоєних теоретичних знань та набутих практичних навичок студентів приваблює завдяки таким практичним можливостям: проведення поточного тестування сприяє підвищенню мотивації студента до навчання, за рахунок самостійної можливості контролю власних знань під час вивчення кожної окремої теми; тестування дає можливість об’єктивно і зрозуміло для студента оцінити надані відповіді; тестування містить елементи гри, що сприяє зменшенню вірогідності стресу від контрольних заходів; тестові завдання сприяють засвоєнню матеріалу за рахунок поєднання теоретичних та практичних питань. |
URI: | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4355 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання (КУХГІ) 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2019.1_поз.42.pdf | 560,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.