Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4533
Title: Обґрунтування використання поверхнево- активних речовин у технології рослинних вершків
Authors: Єфремова, О.С.
Горальчук, Андрій Богданович
Пивоваров, Павло Петрович
Keywords: вершки рослинні
використання
поверхнево-активні речовини
емульгатори
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Обґрунтування використання поверхнево- активних речовин у технології рослинних вершків / О.С. Єфремова, Горальчук, Б. А та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 1(11). – С. 123-131.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(11)
Abstract: Здійснено огляд стану проблеми використання поверхнево-активних речовин у складі пін, обґрунтовано оптимальний кількісний та якісний склад емульгаторів для рослинних вершків.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4533
Appears in Collections:Вип. 11. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf246,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.