Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4538
Title: Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Постольнік, Д.В.
Keywords: дикорослі плоди
пюре
виробництво
фруктові пасти
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії / О.І. Черевко, Л.В. Кіптела, О.Є. Загорулько та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 1(11). – С. 138-142.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(11)
Abstract: Розроблено рецептуру нової фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії. Підібрано апаратурний комплект технологічної лінії для виробництва фруктових паст. Визначено оптимальні режими концентрування фруктових пюре.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4538
Appears in Collections:Вип. 11. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf193,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.