Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4562
Title: Харчові технології. Опорний конспект лекцій
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Черемська, Т.В.
Омельченко, Світлана Борисівна
Плотнікова, Раїса Валеріївна 
Котляр, Олег Володимирович
Keywords: хімічний склад продуктів
харчові технології
технологія харчових продуктів
продукти харчування
технологічна обробка
технологія консервування
технологія напівфабрикатів
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Харчові технології: опорний конспект лекцій / уклад.: Ф.В. Перцевой, Т.В. Черемська, С.Б. Омельченко, Р.В. Плотнікова, О.В. Котляр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2018. – 309 с.
Abstract: Харчова промисловість – галузь легкої промисловості, сукупність виробництв харчових продуктів у готовому вигляді або у вигляді напівфабрикатів. Харчування є основною умовою існування людей, оскільки із їжею організм людини отримує все необхідне для побудови клітин та тканини організму, а також поповнює витрати енергії для викоптиш всіх видів життєдіяльності. Крім того, з харчовими продукти ми в організм людини надходять регулятори життєдіяльності та резервні матеріали. У зв’язку з цим нормальне харчування повинно забезпечити необхідну кількість енергії та матеріал для відновлення структури організму. Харчові продукти повинні бути повноцінними і містити в своєму складі білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини та воду в достатній кількості за калорійністю для покриття в організмі людини витрат енергії.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4562
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КТХ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018.1_поз.13.pdf6,42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.