Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4572
Title: Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції
Authors: Касілова, Людмила Олексіївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Бородіна, Л.В.
Keywords: математична статистика
кулінарна продукція
показник якості
харчова цінність
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Касілова Л.О. Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції / Л.О. Касілова, Ж.А. Крутовий, Л.В. Бородіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 1(11). – С. 340-346.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип.1(11)
Abstract: Обґрунтовано послідовність визначення показників якості кулінарної продукції, що розробляється. Проаналізовано існуючий розрахунковий метод знаходження показників харчової цінності кулінарної продукції. Запропоновано методику науково обґрунтованого визначення масової частки білків, жирів і вуглеводів у харчовій продукції, методику, що базується на застосуванні методів теорії ймовірностей та математичної статистики.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4572
Appears in Collections:Вип. 11. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
57.pdf242,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.