Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4581
Title: Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння
Authors: Потапов, Володимир Олексійович
Якушенко, Євген Миколайович
Keywords: розробка
сушіння
виноградна вичавка
тепломасообмін
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Потапов В.О. Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння / В.О. Потапов, Є.М. Якушенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 1(11). – С. 206-213.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(11)
Abstract: Визначено вплив конструкції нагрівачів розташованих у тепломасо- обмінному модулі (ТМОМ) та наведено моделювання змін якості виноградної вичавки під час сушіння в ТМОМ із внутрішнім нагрівачем.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4581
Appears in Collections:Вип. 11. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек.35.pdf273,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.