Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4590
Title: Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції
Authors: Крайнюк, Людмила Миколаївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Касілова, Людмила Олексіївна
Keywords: органолептичні властивості
кулінарна продукція
м'ясні вироби
методика
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Крайнюк Л.М. Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції / Л.М. Крайнюк, Ж.А. Крутовий, Л.О. Касілова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 1(11). – С. 266-272.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(11)
Abstract: Розроблено алгоритм практичної реалізації методики комплексної органолептичної оцінки якості виготовленої кулінарної продукції. Здійснено комплексну органолептичну оцінку та порівняння якості в цілому трьох видів м’ясних котлет.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4590
Appears in Collections:Вип. 11. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек.45.pdf176,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.