Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4591
Title: Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробки
Authors: Крайнюк, Людмила Миколаївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Касілова, Людмила Олексіївна
Манжос, Наталія Володимирівна
Keywords: розробка рецептур
кулінарна продукція
технологічні карти
спостереження
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробки / Л.М. Крайнюк, Ж.А. Крутовий, Л.О. Касілова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2010. – Вип. 1(11). – С. 273-277.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(11)
Abstract: Розроблено методику оцінки невідомого середнього значення маси виходу партії готової кулінарної продукції у випадку малої кількості спостережень. Запропоновано вводити до технологічних карт величини довірчих інтервалів для оцінки середніх значень маси виходу кулінарної продукції у всіх випадках, коли число спостережень менше ніж 20-30.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/4591
Appears in Collections:Вип. 11. - 2010 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек.46.pdf185,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.